sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen iloa ja valoa!


 
 
 Kiirastorstaina ostin muutaman kimpun tulppaaneja ja pieniä narsissiruukkuja.
 

Miten ihanan hehkuva väri!
 
 
Edellisenä viikonloppuna olin hakenut metsästä mustikanvarpuja koivunoksia. Lehdet eivät aivan ehtineet vielä puhjeta, mutta lupaavat silmut näkyy jo. =)

 
Valitsin kaikkein nuppuisimmat tulppaanit, joita säilytin viileässä. Hyvin ovat kestäneet. Nytkin meinaan yöksi nostaa tulppaanit kylmään. Tulppaanin nuput kertovat niin keväästä!

 
 Asetellessani tulppaaneja, oksia ja varpuja maljakkoon, tiesin taas niin, mitä joskus isona haluaisin vielä opetella ihan oikeasti tekemään. =)


 
Joku ehkä miettii, onko joka kukka-asetelmassa pakko olla joku oksa. Vastaukseni on, että on. =D Mieluiten juuri tuollainen vanhan ja jäläisen näköinen. =) Niin oiva kontrasti kevään heleän keltaisen narsissin kanssa.
 
Viimepäivien uutiset ovat vetäneet mieltä synkäksi. Terroristi-iskut ovat täyttäneet ihmisten mieliä pelolla, monien ihmisten kallisarvoinen kotikirkko on poltettu juuri maantasalle, ja yhtäkkiä ihmetystä aiheuttaakin se, jos joku kauppaketu EI ole pääsiäisen pyhinä auki! Törmäsimpä jossain mainoksessa jopa ihan uuteen termiin, pääsiäisale! Taisi olla voimassa juuri pääsiäisen pyhien ajan. Haluammeko todella luopua omasta kulttuuristamme ja perinteistämme?
 
Pääsiäisyön messu kaikui palaneen kirkon raunioilla. Näin siitä pätkän uutisissa, ja sillä hetkellä ajattelin, että juuri tällaista asennoitumista nyt tarvitaan. Synkille asioille, pelolle ja väärille teoille ei saa antaa valtaa ja tilaa, vaan sitä pitää antaa ilolle, toivolle ja uskolle tulevaan!
 
Näiden kukkakuvien myötä haluankin toivottaa pääsiäisen iloa ja valoa kaikille blogini lukijoille!
 
 

4 kommenttia:

 1. Kauniit kukka-asetelmat ja -kuvat!

  Upeaa alkanutta viikkoa :-)

  VastaaPoista
 2. Niin se vain on, maailma muuttuu ja sopeuduttava vain jotenkin on, vaikka hyväksyä kaikkea ei tarvitsekaan.

  Ihania kimppuja, oksista lisämausteena tykkään minäkin.

  Mukavaa kevättä kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 3. Blogini täyttää vuosia! Laitoin sen kunniaksi alkuun haasteen, johon tietenkin haastoin sinut. Käytkö kurkkaamassa blogissani. :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)