sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Huovutettuja korvakoruja

Lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi Ann ja Marika! 
 
Nyt näin kesän kynnyksellä korut tekevät selvästi paremmin kauppansa kuin talvella. Niinpä huomasinkin, että korvakoruvarastot kaipasivat todella kipeästi täydennystä. Niitä olenkin kuluneella viikolla tehnyt useamman parin. =)
 

Pinkin ja petroolin väriset korvakorut vaikuttavat olevan suosituimmasta päästä. Niiden ja oranssin väristen lisäksi tein verkkokauppaan myös vaalean violetteja, mustia ja tumman harmaita korviksia. Uutena värinä myös kesäisen pirteä keltainen. =) Myös muun mallisia huopakorviksia olen tehnyt, mutta nämä, joissa on tuo helmihattu, vaikuttavat suosituimmilta. Helmihatun lisäksi korviksissa on fasettilasihelmi ja pieni kristalli kimeltelemassa.
 
 
 Korvakorut tarvitsevat myyntipöydässä taustan, ja halusin vähän fiksailla edellistä mallia. Nyt on uusia korvakorutaustojakin aika hyvä nippu. =) Korujen myynnissä myyjäisissä ja markkinoilla on oma puuhansa: Tuo pahvinen tausta on myyntipöydässä välttämätön, mutta hopeoidut osat eivät pidemmän päälle pahvista pidä. Samoin hopeoinnin vuoksi on tärkeää, että korut säilytetään ilmatiiviisti, jotta ne ovat myyntivaiheessa "tuliterässä" kunnossa. Ennen myyjäisiä siis jokainen koru on laitettava kauniisti esiin, ja taas myyjäisten jälkeen esim. korvikset irroitettava taustastaan ja laitettava pieneen suljettavaan pussiin. Tässä toki menee tovi jos toinen, sekä ennen että jälkeen myyjäisten, mutta tuotteiden on oltava parhaassa mahdollisessa kunnossa.
 
 
Edellisissä myyjäisissä näin aivan mahtavan korvakorujen esillepanoidean! Valitettavasti en nyt saa tähän mitään linkkiä idea alkuperästä kun en älynnyt edes käyntikorttia jostain syystä napata mukaani, mutta jos vielä jossain kohtaamme, korjaan tilanteen myöhemmin! Tuosta ideasta kehiteltiin minulle soveltuva versio ja aikas pikaisesti oli jo homma alulla: Torstaina töistä tullessani pöydällä odotti valmiiksi sirkkelöidyt puunpalat. Ei kun kokoamaan ja maalaamaan! Tämän kaksiosaisen alustan hyvä puoli ja idea on, että se antaa enemmän mahdollisuuksia myyntipöydän asettelulle. Alkuperäinen näkemäni idea oli huomattavasti suurempi, mutta tällaiset pienemmät versiot sopivat minulle, koska korvikset ovat vain yksi mukana oleva tuote.
 
Korvisten lisäksi valmistunut on muitakin koruja, mutta niistä toisella kerralla. =) Nyt vähän tahtia hidastaa tämä pätkivä nettiyhteys. Toivottavasti siihen saataisiin jokin ratkaisu piakkoin. Esimerkiksi tämän postauksen kolmen kuvan lataamisen aikana ehdin hakea pyykit alakerrasta, ripustaa ne ulos kuivumaan, kerätä ja viikata kuivuneet lakanat narulta pois ja sittenkin vielä ehdin pelata hyvän tovin mahjongia ennen kuin kuvat oli siirretty. =) Tämä selitys ehkä jo riittää siihen, miksi välillä on haastetta löytää aikaa blogin päivitykseen? ;)
 
Hyvää Helluntaita!

6 kommenttia:

 1. Ihanat korut! Myyntipöydän järjestäminen on varmasti aikaa vievää puuhaa. Siinä saa käyttää mielikuvitusta, että saa tavarat näyttävästi paikoilleen. Mukavaa kevään jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Kyllähän sen myyntipöydän kanssa välillä saa puuhastella. Ja sitten kun on vielä sellaisia pieniä muuttujia, kuten vaikkapa sää (sade/tuuli/helle...) tai pöydän koko. Tässä kerran esimerkiksi kävi niin, että eräässä paikassa pöytä olikin niin pieni ja paikka ahdas, että osa tavaroista jäi pöydän alle kun ei mahtunut. ;) Mutta uskon, että kun tätä kokemusta vähän karttuu, ja saa muiltakin napattua ideoita, niin sekin homma alkaa hyvin luistaa. ;) Mukavaa kevään jatkoa myös sinulle! =)

   Poista
 2. Tekisi mieli hankkia koko väriskaala! Ne mustat tuollaiset, jotka tilasin, ovat aivan kärkipäässä suosikeissani. Nuorisokin näyttää käyttävän ahkerasti lahjoiksi saamiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Marjaana, että korvikset ovat mieleiset! =) Tää on tietenkin aina sitä parasta palautetta ja lämmittää kovasti mieltä kuulla! =) Näitä on kyllä mukava tehdä, ja toivon, että nämä hyvin kesän aikana myyntipöydästäni myös bongataan, ja pääsenpä tekemään näitä sitten taas lisää. ;)

   Poista
 3. Kauniita korvakoruja ja tuo edellinen koira, luulin sitä oikeaksi ☺
  Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle ♪☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te!!! =) Tuo kommenttisi tuohon koiraan on ihan huippu! Jalat täällä tuskin ehkä enää hipaisevat maata leijuessani ja hymyillessäni! =) Hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)